Prosjekt

Sæter Torg og Sæter Hage

Adresse:
Nordstrandveien 40, Oslo
Areal:
4.800 kvm BRA-S bolig / 8.600 kvm BTA næring
Status:
Fullført

Attraktive butikker og 54 flotte leiligheter på Nordstrand

På Nordstrand har vi utviklet og gjennomført bygging av kombinasjonsprosjektet Sæter Torg og Sæter Hage. Prosjektet inkluderer en rekke attraktive butikker og 54 leiligheter. Prosjektet har gått over flere år, og ved ferdigstillelse i 2016/2017 bidratt til en vellykket stedsutvikling på Sæter.

Arkitekturen fremhever et sentrum med gode butikker og servicetilbud. Etablering av torget har gitt Sæter tilbake møteplassen – selve «Hjertet av Nordstrand».

Hagen står sentralt i Sæter Hage. En godt planlagt hage skal være som et skuespill – og på Sæter Hage får alle beboerne orkesterplass. Først og fremst har vi tatt hensyn til at hagen skal være på sitt beste hver eneste dag året rundt. Hver sesong har sine gleder, derfor har vi også tenkt på at alle skal kunne fryde seg over blomsterprakt og rimfrost, over høstløv og over den første sommerfuglen som skjærer luften i vårsolen. Alle de 54 leilighetene har glede av den store hagen – og de som besitter en av toppleilighetene har også fått egen takterrasse.

Prosjektet er gjennomført i samarbeid med Neptune Properties AS og NorgesGruppen Eiendom Øst AS.

Kontakt

Featured Image

Arnstein Granlie

Styreleder